INFORMASJON, DOMMERE

Det er en glede å ønske deg velkommen til NM Veteran, 2017 i Bergen. Vi håper du er klar for mange spennende oppgjør på parketten. Forhåpentligvis vil både spillere og trenere vise gode ”Fair Play”- holdninger slik at kampene blir en hyggelig opplevelse for alle involverte. Årets arrangement blir gjennomført i samme stil som tidligere år i Bergen.

Hoteller, diettpenger (gjelder tilreisende dommere):
Alle dommerne er innkvartert i dobbeltrom på Scandic Neptun eller Scandic Bergen City. Evt. enkeltromstillegg må hver enkelt dekke selv. Det utbetales kr. 100,- pr. dag i diettpenger, samt at alle dommere også får en velkomstgave.

Transport:
Som vanlig vil vi tilby transport fra holdeplasser i nærheten av hotellene til hallene som benyttes. Dog ber vi om forståelse for at det ikke kan gå busser til alle haller fra alle hotellene, så litt ”fotarbeid” må derfor medregnes. Eget ruteskjema for dette vil bli distribuert både pr e-post og ved ankomst. Som tidligere år vil mange deltagere komme torsdag. Dette medfører en betydelig utvidelse i transportlogistikken, men vi skal gjøre vårt ytterste for at alle får et tilbud om transport til sine hoteller.

Bankett:
Ikke vær en av dem som er sent ute… Klokken 1930 er det oppmøte i Grieghallen og klokken 2000 stenges dørene.

Dommeroppsett:
Her er vi avhengig av kampoppsettet, så dato for når det vil foreligge, kan ikke fastsettes p.t. Følg med på oppdateringer på våre nettsider www.handball.no. Informasjon om dommeroppsett vil også bli meldt per e-post når oppsettet er klart.

Haller:
Vi vil benytte 18 spilleflater for avviklingen av årets NM Veteran. Søndag spilles det kun i Haukelandshallen, som også i år er finalearena.

Hjemreise:
Info om transportmuligheter i forbindelse med hjemreise vil publiseres når transportplanen foreligger.